'Wonder Woman' vindt een regisseur

Michelle MacLaren mag de honneurs waarnemen.

Nauwelijks een week geleden was er het bericht dat Warner Bros. graag Michelle MacLaren zou willen hebben als regisseuse van de aankomende Wonder Woman-film. The Hollywood Reporter meldt nu dat deze wens is uitgekomen en dat MacLaren heeft getekend om de film te regisseren en te ontwikkelen. Verder zullen Charles Rovan en Zack en Deborah Snyder de film produceren.

Gal Gadot speelt de rol van de krachtige Amazone. Zij maakt haar opwachting in de aankomende Batman v Superman-film. Naast de solofilm, die nu dus een regisseur heeft, zal Wonder Woman ook een rol spelen in Justice League Part One.

Volgens de geruchten is de Wonder Woman-film het begin van een trilogie. Deze speelt zich af in de jaren 1920 en zou laten zien hoe Wonder Woman voor het eerst in aanraking komt met de Verenigde Staten. Het vervolg zou zich afspelen tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog en een derde film zou zich dan in het heden afspelen.

MacLaren is bekend als regisseuse van afleveringen van televisieseries, waaronder Game of Thrones, The Leftovers en het aankomende Better Call Saul. Verder produceerde ze de twee laatste seizoenen van The X-Files.



NieuwsFilm

meest populair