Diamanten film voor 'Gooische Vrouwen 2'

Het is de zesde maal sinds 2006 dat een Nederlandse film meer dan een miljoen bezoekers trok.

Voor de zesde keer sinds 2006 trok een Nederlandse film meer dan één miljoen bezoekers naar de bioscopen. Gooische Vrouwen 2 van regisseur Will Koopman kreeg gisteren de prijs uitgereikt.

De vorige keer dat een diamanten film in Nederland draaide, was in 2011 en die film heet Gooische Vrouwen. Dat werd één van de best verdienende Nederlandse producties ooit. Andere films die meer dan een miljoen bezoekers trokken zijn Zwartboek, Alles is Liefde, Komt een Vrouw bij de Dokter en New Kids Turbo.

In dit vervolg komt Claire (Tjitske Reidinga) totaal veranderd terug uit Burkina Faso en herkennen haar vriendinnen haar amper terug. Voor Cheryl (Linda de Mol) is de maat vol als ze ontdekt dat Martin (Peter Paul Muller) haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk (Susan Visser), ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien (Lies Visschedijk) gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert (Leopold Witte). Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.



NieuwsFilm

meest populair