'Mission: Impossible 5' vijf maanden eerder in de bioscoop!

Omgekeerde wereld voor vijfde M:I-film.

Normaal gesproken worden films juist met enkele maanden uitgesteld, maar dit keer heeft Paramount verrassend nieuws. Het nog titelloze Mission: Impossible 5 zal namelijk maar liefst vijf maanden eerder in de bioscoop te zien zijn.

De actiefilm van Christopher McQuarrie en met acteurs als Tom Cruise, Jessica Chastain, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames, Simon McBurney en Rebecca Ferguson zal in de States op 31 juli in de bioscoop verschijnen.

De 31e van juli leek overigens al volgepland met de grote(re) titels Antoine Fuqua's boksfilm Southpaw met Jake Gyllenhaal, Tarsem Singhs sci-fi thriller Selfless met Ryan Reynolds en de remake Point Break. Er bestaat een grote kans dat een of meerdere van deze titels verhuizen naar een andere datum.

Tevens maakte Paramount bekend dat de live-action animatiefilm Monster Trucks juist is opgeschoven van 29 mei naar 25 december, het oorspronkelijke plaatsje van de vijfde Mission: Impossible-film.

De Nederlandse verschijningsdatum en de (teaser) trailer voor Mission: Impossible 5 laten waarschijnlijk niet lang op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair