Bijna twee Wolverines in 'X-Men: Days of Future Past'

Matthew Vaughn had hele andere plannen dan Bryan Singer.

De persrondes voor Kingsman: The Secret Service zijn nog altijd bezig en in het kader van één van die interviews, vertelde regisseur Matthew Vaughn over zijn plannen met X-Men: Days of Future Past. Hij zou die film gaan regisseren, maar besloot op het laatste moment te wisselen naar Kingsman.

In een interview met MTV liet Vaughn weten dat hij een jonge acteur had willen casten voor de rol van Wolverine. Die werd tot nu toe praktisch alleen gespeeld door Hugh Jackman, maar hij zou dus gezelschap krijgen in de film.

“Ik had een heel ander idee van hoe de X-Men verder zouden moeten gaan. Ik dacht dat ‘Days of Future Past’ de volgende moest zijn en zich in de jaren tachtig moest afspelen. Dus ik schreef een versie en toen schreef ik ook Kingsman. Ik raakte in de war, wist niet meer welke film ik eerst moest regisseren. Uiteindelijk ging ik naar Fox en zei ik, ‘Laat me Kingsman eerst regisseren, iemand anders binnen halen en hem de jaren zeventig versie laten maken. Dan hercasten we de rol van Wolverine n doen we Days of Future Past daarna, met de nieuwe Wolverine én Hugh. En dan kunnen we het grootste spektakel dat we ooit gezien heb produceren.”

Dat is natuurlijk compleet anders gelopen. Jackman zal in X-Men: Apocalypse ook weer de rol van Wolverine spelen en krijgt ook een derde solofilm.



NieuwsFilm

meest populair