Colin Firth mogelijk in 'Kingsman: The Secret Service' vervolg

En hoe zou het verhaal daarvan uit zien?

Kingsman: The Secret Service ging afgelopen week in première en deed dat met success. Er werd gedurende het weekend in de Verenigde Staten 36,2 miljoen dollar verdiend. Als je daar de verdiensten in de rest van de wereld bij optelt, zit je al op een mooie verdienste van 85,8 miljoen dollar. Dat terwijl de film 81 miljoen dollar kostte om te maken.

Geen wonder dus dat er al gekeken wordt naar een vervolg. Iemand die mogelijk zou ontbreken in dat vervolg is Colin Firth, maar regisseur Matthew Vaughn liet in gesprek met USA Today weten, dat Firth terug kan keren. ”Veel mensen waren erg van streek door het idee dat Colin misschien niet in het vervolg zou zitten. Maar ik werk nu aan ideeën. Als mensen in Amerika kaartjes blijven kopen, heb ik het gevoel dat we wel een manier vinden.”

Verder zal de vervolgfilm laten zien dat Eggsy, die gespeeld wordt door Taron Egerton, volwaardig agent is. ”En Eggsy is de echte, ware moderne gentleman spion. Hij is geen Harry Hat [het personage van Firt, red.]. Harry Hat is het clichébeeld van wat een gentleman spion is. Eggsy zal daar op een heel nieuwe manier invulling aan geven.”

Wat die nieuwe invulling wordt, is natuurlijk nog afwachten.

NieuwsFilm

meest populair