Productie 'Mission: Impossible V' afgerond

Maar waar blijft de promotiecampagne?

De productie van Mission: Impossible V is officieel afgerond. Regisseur Christopher McQuarrie maakte dit nieuws bekend via zijn Twitter-account. De hoofdrol in de film is er uiteraard weer voor Tom Cruise, die in de film vergezeld wordt door Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Simon McBurney en Rebecca Ferguson.


Heel veel rust heeft McQuarrie niet gehad, want:

De film komt al op 31 juli uit in de bioscopen, maar opmerkelijk genoeg is er nog geen promotiemateriaal vrijgegeven. Onlangs vertelde McQuarrie nog op social media dat de volledige titel van de film en een eerste trailer "zeer, zeer snel" vrijgegeven zouden worden. De productie zou in eerste instantie pas in december uitkomen in de bioscopen, maar omdat de concurrentie van Star Wars: The Force Awakens te sterk werd geacht, besloot de filmstudio M:I V flink naar voren te halen.

Naar het schijnt heeft dat geleid tot een milde paniek bij de marketingafdeling, die dacht nog vele maanden te hebben om een reclamecampagne op poten te zetten. Die plannen worden op dit moment dus nog in elkaar gezet en zullen binnenkort in werking gesteld worden.

NieuwsFilm

meest populair