James Gunn en 'Wolf Creek'-regisseur aan de slag met 'The Belco Experiment'

De werknemers van een Amerikaans bedrijf moeten elkaar omleggen.

James Gunn (Guardians of the Galaxy) en Greg McLean (Wolf Creek) hebben besloten de handen ineen te slaan voor de film The Belco Experiment. McLean zal de thriller regisseren naar een scenario van Gunn. Peter Safran (The Conjuring) zal samen met Gunn de film produceren. De twee laatstgenoemden werkten al eerder samen aan diverse kleinschalige projecten.

Het verhaal van The Belco Experiment draait om een Amerikaans bedrijf in Zuid-Amerika die aan het begin van een werkdag plotseling op mysterieuze wijze afgezegeld wordt, zodat niemand de benen kan nemen. Daaropvolgend krijgen de werknemers het bevel om elkaar te vermoorden, want anders zullen zijzelf het leven verliezen. Het evenement brengt vanzelfsprekend een hoop geweld voort. Naar mate het plot vordert zullen we de ware aarden van de werknemers ontdekken.

Gunn meldde dit via Facebook en liet eveneens weten hoe blij hij was. "Ik kan jullie niet vertellen hoe gepassioneerd en opgewonden ik ben over dit project. Het is een script dat ik een aantal jaar geleden schreef en heel veel liefde voor bezit. Geloof het of niet, het is een film die in een droom van mij ontstond. Toen ik wakker werd schreef ik twee weken lang aan een eerste versie. We zullen binnenkort de cast en crew aankondigen - geloof me, er zullen genoeg bekende gezichten voorbijkomen!"

Filmstudio MGM zal de film financieren. De opnames zullen begin juni van start gaan in Bogota, Colombia. Gunn's volgende film zal Guardians of the Galaxy 2 worden. De superheldenfilm van Marvel moet pas over twee jaar in mei uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair