Algemeen

'22 Jump Street'-vervolgen zullen officieel meetellen

Aan het einde van de komedie werden we getrakteerd op tientallen vermakelijke sequels.

door Rik Timmer op 08.04.2015 om 13:38 in Algemeen
Met de komedies 21 Jump Street en diens vervolg 22 Jump Street staken regisseurs Phil Lord en Chris Miller meerdere malen de draak met reboots en sequels. Qua vervolgen deden ze er nog een schepje bovenop door de film uit 2014 te beëindigen met een reeks nep delen die zogenaamd zouden voortkomen. Hierdoor leek het erop dat de serie ten einde was, maar vorig jaar in september verscheen het nieuws dat er een derde deel in de maak was. Wordt dit dan 23 Jump Street?

Als we Lord en Miller moeten geloven niet. Zij gaven tijdens de WonderCon weg dat scenarioschrijver Rodney Rothman grootse en "schokkende" plannen had voor de derde aflevering. Namelijk: al die nep delen zullen in het Jump Street-universum erkend worden.

Lord duidde aan: "We hebben een manier gevonden, die we geweldig vinden, waarop die verbeeldde sequels canon zullen worden. Tegelijkertijd zal de film iets doen wat we nog niet meegedeeld hebben. De vervolgen zullen officieel bestaan." Hij vermeldde tevens dat het derde verhaal nieuwe gronden zou verkennen en als een volgend hoofdstuk zou functioneren.

Momenteel is het nog onbekend of het regisseursduo wederom plaats zal nemen in de regiestoel. Ze zullen wel het derde deel gezamenlijk met hoofdrolspelers Channing Tatum en Jonah Hill produceren. Of de nieuwste komedie de merkwaardige crossover met Men In Black betreft, wilde Lord en Miller niet onthullen.

Hieronder nogmaals de maffe Jump Street-serie.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Dit wordt een televisieserie, waarin elke aflevering een van de weergegeven vervolgen representeert.

rjnacken

Avatar

Ja, of ze tellen gewoon door waar ze gebleven waren na de end-credits van 22.. dus dat wordt dan na 2121 jump street (in space), dus 2122 Jump Street??
Of misschien nemen ze 43 Jump Street: Mariachi School als laatste, dus dan wordt het 44 Jump Street??

Wat ze ook doen, ik vond 21 en 22 echt fantastisch, dus kom maar op.

Timothy

Avatar

Ik denk dat ze de "third wall" gaan breken en dat we dus een deel film en een deel (fictieve) werkelijkheid gaan laten zien. Een beetje zoals New Nightmare deed.

Olrik

Avatar

Zolang hij weer goed en grappig wordt heb ik geen problemen met een derde deel.

M0vieFreak

Avatar

Vorige twee waren erg leuk en ik ben benieuwd wat ze nu gaan doen.

Glennekeeeee

Avatar

Wel goed dat ze een 'andere' kant opgaan
deel 2 was de grootsere, scherpere, nog betere versie van deel 1 maar was wel gelijkaardig, voor dit derde deel moeten ze toch wel iets veranderen (zonder de eigenheid van de reeks te veranderen zoals Hangover deed uiteraard)

Jarune

Avatar

Ze zullen vast een nieuwe generatie introduceren waarbij Jonah en Channing de rol van "leraar" zullen spelen, Ice Cube van de oude veteraan. Mag van mij best een 23 Jump Street komen en dan wel een cameo van Hugh Jackman als de Mexican Wolverine ;)

Sand

Avatar

Was er geen sprake van een Men in Black / Jump street crossover?

mss dat ze technologie van de MIB gebruiken om naar parralelle universums te gaan ofzo, of time travel.. dan kunnen ze zo maar al die vervolgen in een aflevering krijgen Smiley face

Maar een serie zou mss de beste optie zijn..

ridjieddo

Avatar

Jarune " Mag van mij best een 23 Jump Street komen en dan wel een cameo van Hugh Jackman als de Mexican Wolverine ;)"


Slaat echt nergens op:P Glen maakt wel een goed punt wat betreft de sfeer die ze voortzetten met de sequel. Daarom maak ik mij minder druk over een mogelijke derde deel. The Hangover ging daar wat dat betreft onwijs de mist in, heel jammer.

NieuwsFilm

meest populair