'22 Jump Street'-vervolgen zullen officieel meetellen

Aan het einde van de komedie werden we getrakteerd op tientallen vermakelijke sequels.

Met de komedies 21 Jump Street en diens vervolg 22 Jump Street staken regisseurs Phil Lord en Chris Miller meerdere malen de draak met reboots en sequels. Qua vervolgen deden ze er nog een schepje bovenop door de film uit 2014 te beëindigen met een reeks nep delen die zogenaamd zouden voortkomen. Hierdoor leek het erop dat de serie ten einde was, maar vorig jaar in september verscheen het nieuws dat er een derde deel in de maak was. Wordt dit dan 23 Jump Street?

Als we Lord en Miller moeten geloven niet. Zij gaven tijdens de WonderCon weg dat scenarioschrijver Rodney Rothman grootse en "schokkende" plannen had voor de derde aflevering. Namelijk: al die nep delen zullen in het Jump Street-universum erkend worden.

Lord duidde aan: "We hebben een manier gevonden, die we geweldig vinden, waarop die verbeeldde sequels canon zullen worden. Tegelijkertijd zal de film iets doen wat we nog niet meegedeeld hebben. De vervolgen zullen officieel bestaan." Hij vermeldde tevens dat het derde verhaal nieuwe gronden zou verkennen en als een volgend hoofdstuk zou functioneren.

Momenteel is het nog onbekend of het regisseursduo wederom plaats zal nemen in de regiestoel. Ze zullen wel het derde deel gezamenlijk met hoofdrolspelers Channing Tatum en Jonah Hill produceren. Of de nieuwste komedie de merkwaardige crossover met Men In Black betreft, wilde Lord en Miller niet onthullen.

Hieronder nogmaals de maffe Jump Street-serie.



NieuwsFilm

meest populair