Chris Pratt mogelijk als dranksmokkelaar in 'The Real McCoy'

Universal heeft zojuist de rechten geworven om het scenario van 'The Judge'-schrijver te verfilmen.

Van een incompetente werknemer in Parks and Recreation tot aan een intergalactische superheld in Guardians of the Galaxy, en later dit jaar zal hij jacht maken op dinosauriërs in Jurassic World: Chris Pratt heeft het verre van slecht. Zijn naam is ook in circulatie betreffende projecten zoals The Magnificent Seven-remake en de actiefilm Cowboy Ninja Viking, die door de makers van John Wick gemaakt zal worden. Nu is het nieuws uitgekomen dat Pratt zich op ander terrein zal bevinden. Het water.

Bill Dubuque, verantwoordelijk voor het scenario van het rechtbankdrama The Judge, is sinds pas bezig om samen met producer Tom McNulty een film over dranksmokkelaar William Frederick McCoy (beter bekend als Bill McCoy) naar het witte doek te brengen. Universal Pictures won onderlaatst de filmrechten tijdens een bod oorlog. Ze hadden er 1.5 miljoen dollar voor over, dus we zullen binnenkort vast meer over het project horen.

Bill McCoy was, tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van de jaren '20, een zeekapitein die vanuit de Bahama's drank smokkelde. Ironisch genoeg was de scheepsgezagvoerder zelf geen drinker. Volgens diverse legendes transporteerde McCoy pure whisky. Naast de Amerikaanse overheid was hij ook een vijand van de georganiseerde misdaad. Hij weigerde namelijk aan hen beschermingsgeld te betalen, voor de veilige overtocht.



NieuwsFilm

meest populair