Cast 'The Belko Experiment' breidt verder uit

Naast een kleine modificatie van de titel is er ook meer bekend gemaakt over de moordlustige film van James Gunn.

Hoewel James Gunn enkel als producent en scenarist zal optreden is hij wel ontzettend druk bezig met The Belko Experiment. Greg McLean (Wolf Creek) heeft de eer gekregen om de (zoals Gunn het zelf aanduidt) horror/actie/thriller te regisseren. Via zijn Facebook heeft de Guardians of the Galaxy-regisseur wat meer dingen onthuld betreffende het plot, de karakters die er in voorkomen en de acteurs en actrices die hen zullen belichamen.

Wat wij in april over het plot weggaven was vrij raadselachtig. Een bedrijf in Zuid-Amerika wordt aan het begin van een werkdag opeens afgezegeld. De aanwezige werknemers krijgen nadien via een intercom te horen dat ze elkaar moeten uitroeien, want anders zullen zijzelf de pijp uit gaan.

Er zullen in totaal 83 werknemers aan de slachtpartij deel nemen. Enkelen van hen zullen gespeeld worden door John C. McGinley (tv-serie Scrubs), Tony Goldwyn (tv-serie Scandal), John Gallagher Jr. (Short Term 12) en Melonie Diaz (The Cobbler). Gunn berichtte verder dat het project geen 'Gunn'-prent zou zijn zonder zijn vaste man Michael Rooker.

Rooker zou volgens Gunn een man spelen die het onderhoud van het gebouw voor zijn rekening neemt. Daarnaast zou hij een ontzettende vriendelijke man zijn, eentje die niet uitgerust is om het tegen zijn collega's op te nemen. McGinley speelt de onsociale uitvoerende kracht, Wendell Dukes. Hij gaat liever niet met zijn collega's om, enkel met een goede vriend van hem, Barry Norris, gespeeld door Goldwyn. Diaz' Dany Wilkins zal een nieuwe collega spelen, die simpelweg op het verkeerde moment op de verkeerde plek aanwezig is.

Regisseur McLean zal volgende maand met de opnames beginnen. Als we Gunn moeten geloven zullen er tevens binnenkort meer mensen aan de cast van The Belko (voorheen Belco) Experiment toegevoegd worden.



NieuwsFilm

meest populair