Dominic Cooper vervangt Henry Cavill in 'Stratton'

Cavill deed niet meer mee vanwege 'creatieve onenigheden' rond het script

Henry Cavill is vijf dagen voor de opnames van de actiethriller Stratton zouden beginnen uit het project gestapt. Nu, zes weken later, is er vervanging gevonden voor zijn rol in de vorm van Dominic Cooper. Cavill stapte uit het project vanwege 'creatieve onenigheden' rond het script.

Simon West regisseert de film, dat is gebaseerd op de boeken van Duncan Falconer. Het gaat over iemand die zit bij de Special Boat Services, een onderdeel van de Britse marine dat zich bezighoudt met geheime missies, contraspionage en terreurbestrijding. Het verhaal speelt zich af in Azië en Europa. Gemma Chan, Austin Stowell, Tyler Hoechlin en Tom Felton zullen ook in de film te zien zijn.

Dominic Cooper is onder meer bekend van Mamma Mia!, Captain America: The First Avenger, Abraham Lincoln: Vampire Hunter en Dracula Untold. "Het talent van Dominic Cooper, zijn veelzijdigheid en originaliteit als acteur zorgt ervoor dat hij de perfecte invulling zal kunnen geven aan een compleet vernieuwende en memorabele actieheld," aldus West.



NieuwsFilm

meest populair