Cara Delevingne wil een Oscar en een Grammy winnen

Ze heeft zelfs al een back-up plan mocht het niet werken.

Cara Delevingne (Anna Karenina, Paper Towns) maakt geen grapje als ze laat weten dat ze een Oscar en een Grammy Award wil winnen. "Ik ga het proberen," laat ze weten tijdens een interview.

Ze heeft ervaring met zingen en ze heeft ook al wat acteeropdrachten op haar naam staan, zoals London Fields, The Face Of An Angel en niet te vergeten Pan en Suicide Squad die nog niet in de bioscoop te zien zijn. Maar toch is haar tijd op het scherm tot op heden nog minimaal en is het niet duidelijk of Delevingne "Academy Award material" is.

Sinds ze 4 jaar oud is wil de Britse al acteren. Toch zal ze niet zomaar elke rol accepteren die haar wordt aangeboden. "Als model krijg je veel kleine rollen aangeboden. Het voelt raar als ik iets niet accepteer, omdat je toch alles probeert te doen om het te maken in deze wereld. Maar ik ben erachter gekomen dat ik meer waard ben dan sommige rollen die mij worden aangeboden."

Cara Delevingne heeft ook al een back-up plan opgesteld. Als alles niet zo loopt als ze zou hopen, weet ze al wat ze gaat doen als haar acteer- of modellencarrière op een gegeven moment stopt. "Ik word dan taxichauffeur. Of een avonturier, gewoon reizen en andere culturen en religies leren kennen. Ik reis nu al heel wat af, maar dat is toch anders," aldus Cara.

NieuwsFilm

meest populair