Teaserfoto voor Hugh Jackmans laatste 'Wolverine'

En wat wil jij zien in 'The Wolverine 2'?

Ondertussen is al een tijdje officieel bekend dat Hugh Jackman stopt als Wolverine. Naar verwachting zien we hem komende jaren nog in X-Men: Apocalypse en Deadpool om vervolgens in The Wolverine 2 (2017) afscheid te nemen van het personage.

Via Twitter heeft de acteur nu een teaserfoto gedeeld en de vraag gesteld wat de fans willen zien in zijn laatste X-Men film. Tijdens Comic Con zou hij al hebben aangekondigd dat de film zou inhaken op de comic "Old Man Logan", maar dit zou vooral bedoeld zijn als een grap.



Een van de dingen die de fans vermoedelijk zouden willen zien is Wolverine's bekende geel-zwart gekleurde superhelden-kostuum. Deze werd aan het einde van The Wolverine (2013) al geteast. Dit betekent overigens nog niet dat deze te zien zal zijn in de 'opvolger'.



Als Hugh Jackman te zien is geweest in The Wolverine 2, dan heeft hij hoogstwaarschijnlijk tien keer in een X-Men film gespeeld, via volwaardige rollen of cameo's. De eerste keer was uiteraard in Bryan Singers X-Men uit 2000. Singers X-Men: Apocalypse verschijnt 19 mei 2016, Tim Millers Deadpool op 11 februari 2016 en James Mangolds The Wolverine 2 op 2 maart 2017.

NieuwsFilm

meest populair