Opnamedata 'Wonder Woman' en 'Justice League' onthuld

De komende jaren worden heel veel DC-films opgenomen.

Op dit moment is de productie van Suicide Squad in volle gang en verkeert Batman v Superman: Dawn of Justice in post-productie. Het DC filmuniversum heeft nog veel films te gaan en nu is onthuld wanneer twee andere films gaan beginnen met de productie: Wonder Woman en Justice League.

”Terwijl Batman v Superman zijn jas van visuele effecten aankrijgt, en de verschillende stadia van editing, muziek maken, kleurmixen en geluidmix voltooid worden, overziet Deborah Snyder samen met Roven een zandbak die zich over de hele wereld uitstrekt,” valt te lezen in Empire Magazine. ”Jenkins is in Londen en bereidt zich voor om in de herfst Wonder Woman op te nemen. Suicide Squad, dat al een tijdje opgenomen wordt in Toronto, onder de alziende blik van Ayer, zal tot en met september opnemen. ‘Ik bekijk de dailies’, belooft ze, terwijl ze enthousiast vertelt over de ‘straatkwaliteit’ van de film. En de voorbereidingen van Justice League zijn ook al begonnen, de film zal in de lente opnemen. En het scenario van Aquaman, dat James Wan gaat verfilmen, is ook al onderweg.”

Dus: de opnames van Wonder Woman gaan deze herfst al van start in Londen en de Justice League-films worden in de lente van 2016 opgenomen.



NieuwsFilm

meest populair