De grootste trailers: 'The Hateful Eight', 'Ride Along 2' en meer

Verder hebben we ook Anton Corbijns 'Life'.

Elke maandag blikken we terug op de vijf grootste trailers die de week ervoor vrijgegeven werden. In deze nieuwe editie kan je trailers van The Hateful Eight, Ride Along 2, Trumbo, Men & Chicken en Life bekijken.

The Hateful Eight



De tofste trailer van vorige week is zonder twijfel die van Quentin Tarantino's nieuwe film, The Hateful Eight. Dat de trailer er überhaupt kwam is al wonderbaarlijk, want de film zou er eigenlijk niet komen. Gelukkig wel, en konden we de trailer zien van de film, waarin acht premiejagers door een sneeuwstorm met elkaar opgescheept raken in een klein hutje. Niet iedereen zal het levend halen tot de volgende dag...

De reacties op de beelden zijn gemengd. De één vindt het visueel vooral interessant en kijkt ernaar uit, maar de ander vindt de film teveel lijken op eerdere producten van Tarantino. Zoals Benjamin schrijft: "Ik kijk nog steeds uit naar deze film - trailer op zich maakt me niet extra opgewonden wat dat betreft."



Ride Along 2



Ride Along 2 brengt ons terug naar Ben en James. Ben staat op het punt om te trouwen, maar bezoekt eerst nog gauw zijn aanstaande zwager James in Miami, waar ze samen achter een drugsdealer aan gaan. Meer knotsgekke actie dus, in deze trailer met Ice Cube en Kevin Hart.

Glennekeeee aan het woord: " de trailer valt wel mee, best ook wat leuke acteurs voor de bijrollen."



Trumbo



Voor het eerst sinds Breaking Bad speelt Bryan Cranston weer eens een hoofdrol. Dat doet hij in de film Trumbo, waarin hij één van de meest succesvolle scenaristen van de jaren '30 en '40 in Hollywood speelt. Trumbo kwam in opspraak vanwege zijn politieke standpunten.

Olrik reageert in elk geval positief op de trailer: "Interessant plot heeft deze film en de cast is geweldig. Ziet er allemaal top uit!"



Men & Chicken



Voor de vierde keer een film van regisseur Anders Thomas Jensen met Mads Mikkelsen in de hoofdrol. In het maffe Men & Chicken zien we hoe de broers Elias en Gabriel er na het overlijden van hun pa achter komen dat ze allebei geadopteerd zijn. Ze gaan op zoek naar hun biologische vader en leren zo een ongelofelijke waarheid over henzelf en hun familie.

Baron Von Marlon aan het woord: "Mads in een maffe rol. Lijkt me leuk."



Life



De laatste trailer van de week, is van Anton Corbijns Life. De regisseur beleefde al een reeks successen en hoopt die reeks te verlengen met deze film over de bijzondere vriendschap van Dennis Stock en James Dean. Reacties waren er helaas niet op onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair