Regisseur gevonden voor 'Road House'-remake

Zal Ronda Rousey eer aan het origineel doen?

UFC-vechtersbazin Ronda Rousey heeft het niet slecht in de filmwereld. Zo heeft ze mogen optreden in bijrollen voor titels als The Expendables 3, Furious 7 en Entourage. Daarnaast zijn er ook nog andere projecten in werking waar zij aan zal deelnemen, waaronder Mile 22 en haar eigen biografische film My Fight/Your Fight. Een film die met kop en schouders boven allen steekt is echter de remake van Road House, waarin zij de rol van wijlen Patrick Swayze zal waarmaken. Nu kunnen we rapporteren welke regisseur met de herverfilming mag stoeien.

Volgens The Hollywood Reporter heeft MGM onthuld dat Nick Cassavetes deze taak mag vervullen. De beste man maakte voorheen opvallende films, zoals John Q, The Notebook en Alpha Dog. Hierbij neemt hij het stokje van Rob Cohen over, die al jarenlang aan het project verbonden was.

Hoeverre het verhaal van het origineel zal afwijken is nog onbekend, er is nog niets vrijgeven over het scenario van Michael Stokes. De prent uit 1989 ziet daarentegen hoe een uitsmijter van de bar The Double Deuce problemen krijgt met een rijke pief in Missouri. Geweld volgt vanzelfsprekend. De opnames moeten ergens volgend jaar plaatsgrijpen.



NieuwsFilm

meest populair