Tim Blake Nelson als junkie in indie-monsterfilm 'Colossal'

En 'Bridge of Spies'-acteur Austin Stowell speelt Anne Hathaway's geliefde.

De onafhankelijke drama/monsterfilm Colossal, welke Nacho Vigalondo (Open Windows) heeft geschreven en zal regisseren, is twee acteurs rijker. Verdeeld over de dagen hebben Austin Stowell (Whiplash) en Tim Blake Nelson (The Incredible Hulk, Fantastic Four) zich bij de onderneming toegevoegd. Anne Hathaway zal de hoofdrol vervullen, Stowell haar potentiële geliefde en Nelson een drugsverslaafde die dat slecht verbergt.

Hathaway belichaamt Gloria, een doodnormale vrouw die het weelderige leven in New York de rug toekeert wanneer ze haar baan en verloofde verliest. Eenmaal thuis komt ze erachter dat een gigantische hagedis de Japanse stad Tokyo aanvalt. Om één of andere reden voelt zij zich tot de gebeurtenis aangetrokken en denkt een belangrijke rol te moeten vervullen. Deadline meldt nu ook dat er mogelijk een robot in de film zal voorkomen, als voorvechter of tegenstander.

Colossal wordt geproduceerd door Sayaka Producciones en gefinancierd door Voltage Pictures. Laatstgenoemde is onderlaatst aangeklaagd na hun verkooppraatje in Cannes. Daarbij toonden ze beelden van Godzilla om hun project uit te leggen. Nochtans is er genoeg vertrouwen in de film, want Vialondo en co. zijn afgelopen zondag begonnen met de productie in Canada.



NieuwsFilm

meest populair