20th Century Fox gaat pretpark openen in Dubai

20th Century Fox gaat pretpark openen in Dubai

'Aliens', 'Predator', 'Titanic' en 'Ice Age' zullen o.a. toegepast worden.

Met de aankondiging van een mogelijk The Hunger Games-attractiepark en het succesvolle Wizarding World of Harry Potter vermaaksoord, heeft 20th Century Fox besloten mee te doen. Terug in 2013 was er al aangekondigd dat ze een pretpark in Maleisië gaan bouwen (welke in 2017 opent), nu zullen ze in samenwerking met de Al Ahli Holding Group ook een complex in Dubai beginnen. Dat meldt Variety.

Het oord in Dubai zal bezoekbaar zijn vanaf 2018 en moet zo'n 850 miljoen dollar gaan kosten. De attracties waar men deel aan kan nemen zullen gebaseerd worden op bekende tv-series en films waaraan Fox heeft meegewerkt, waaronder The Simpsons, Sons of Anarchy, Planet of the Apes, Aliens, Predator, Ice Age, Rio, Night at the Museum en Titanic. De laatstgenoemde heeft het voor elkaar gekregen om enkele negatieve opmerkingen te vergaren. Het zou ongepast zijn.

Een uitvoerende macht van Fox, Jeffrey Godsick, kondigde aan omtrent de Titanic-attractie: "We werken aan het creëren van een meeslepende ervaring, welke o.a. bestaat uit motion theater simulators, en daardoor zal je op een spannende manier meemaken hoe het was om op de Titanic te zijn." Godsick meldde daarnaast dat het themapark hun merk moet stimuleren. Ze hopen zodoende een hechte band met de fans en het publiek op langdurig termijn te verkrijgen. Klik hieronder voor een vergrote plattegrond van het toekomstige park.

[url=http://www.betches.com/sites/default/files/article/list/images/dubaipark.jpeg][/url]



NieuwsFilm

meest populair