Chris Pratt is altijd vrolijk op de set van 'Passengers'

Chris Pratt is altijd vrolijk op de set van 'Passengers'

Ook meldt Jennifer Lawrence dat haar voorbereiding voor hun seksscène lastig verliep.

Hunger Games-ster Jennifer Lawrence is door Entertainment Weekly tot Entertainer of the Year geslagen. Dat komt niet zozeer door haar levendige persoonlijkheid, maar vooral omdat ze niet stil lijkt te staan wat betreft het maken van films. Ze vertelt dan ook: "Wakker worden zonder een doel, en naar bed gaan zonder iets behaald te hebben - wat anderen ook wel vakantie of vrije tijd noemen - maakt me depressief."

Begin volgend jaar zal ze in David O. Russells Joy te zien zijn en momenteel is ze druk bezig met de opnames van Passengers, een romantische sciencefiction met Chris Pratt, geregisseerd door The Imitation Game's Morten Tyldum. Het was niet de cast en crew die haar aantrok, maar het verhaal. "Het script is perfect. Toen ik het las vond ik het zo goed, dat ik tegen mezelf zei dat ik het niet 'niet' moest doen. Het is gewoon te goed."

Het verhaal speelt zich af in de toekomst, op een ruimteschip dat duizenden passagiers vervoert. Het is een lange reis, één die hen naar een nieuwe planeet brengt. De reizigers bevinden zich in cryoslaap, behalve één man (Pratt). Omdat hij per ongeluk 90 jaar eerder wakker gemaakt wordt vanwege een mankement aan zijn slaapcapsule, kan hij het vooruitzicht niet aan om als enige dood te gaan. Ietwat egoïstisch besluit hij een andere passagier te wekken, Lawrence.

Pratts karakter klinkt niet als de meest heldhaftigste persoon, maar op de set was hij blijkbaar een vrolijke frans. De 25-jarige Lawrence: "Hij is een zak gummiberen. Een suikerspin in menselijke vorm. Hij is altijd in een goede bui! Altijd heeft hij energie. Laatst werd ik zelfs boos op hem omdat hij enkel positief is. Het was 4 uur in de nacht en we hadden zojuist 15 uur achter elkaar gewerkt. Ik liep de studio in en Pratt hield een telefoon in de lucht, waar muziek uit kwam, en hij danste in het rond. Hij is verdomd grappig en aardig. Ik denk dat deze film geweldig gaat worden."

Ook verklapte ze een erotische scène met haar 11 jaar oudere collega te delen, die getrouwd is met Anna Faris. De ervaring was voor haar een nieuwe, eentje waarbij drank benodigd was. "Ik werd heel, heel erg dronken. Dat leidde toen ik thuis kwam naar nog meer ongerustheid. Ik dacht: 'Wat heb ik mezelf aangedaan? Ik weet het niet.' Hij is getrouwd en het zou de eerste keer worden dat ik een getrouwde man moest kussen. Het ergste gevoel dat je in je maag kan hebben is schuld. Ik wist dat het mijn werk was, maar dat kon ik niet aan mijn maag uitleggen. Dus ik belde mijn moeder en vroeg: 'Kan je me gewoon vertellen dat het goed is?' Ik was heel erg kwetsbaar."

NieuwsFilm

meest populair