'Carice van Houten heeft relatie met Guy Pearce'

'Carice van Houten heeft relatie met Guy Pearce'

Het koppel leerde elkaar kennen op de set van 'Brimstone'.

Carice van Houten (Zwartboek, Valkyrie) zou een nieuwe relatie hebben. De actrice zou gevallen zijn voor haar tegenspeler Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential) uit de film Brimstone van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven (Oorlogswinter, Het Schnitzelparadijs). Dat meldt de Telegraaf vrijdag op basis van anonieme bronnen. Het management van Van Houten heeft laten weten niet in te gaan op geruchten rondom haar privéleven.

"Ze is totally in love," aldus de bronnen tegen de krant. In juli werd bekend dat de 38-jarige Van Houten en haar 27-jarige vriend Kees van Nieuwkerk (Sterke Verhalen, Pak Van Mijn Hart) uit elkaar gingen. ''Wij houden enorm veel van elkaar, we hebben van alles geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is", lieten de twee in een verklaring weten.

Volgens de Telegraaf werd de relatie beeïndigd doordat Van Houten de 48-jarige Australische Pearce leerde kennen op de set van Brimstone. Pearce kondigde in januari te gaan scheiden van zijn vrouw, waarmee hij achttien jaar getrouwd was.

NieuwsFilm

meest populair