Prachtige eerste trailer LAIKA’s 'Kubo and the Two Strings'!

Prachtige eerste trailer LAIKA’s 'Kubo and the Two Strings'!

Van de makers van toppers als Coraline, ParaNorman en The Boxtrolls.

Na toppers als Coraline (2009), ParaNorman (2012) en The Boxtrolls (2014) verschijnt volgend jaar alweer de vierde animatiefilm van de studio LAIKA. Dit keer ligt de regie in handen van Travis Knight, het hoofd van animatie tijdens de eerdere drie titels. De titel: Kubo and the Two Strings.

De animaties zijn overigens niet in zijn geheel stop-motion. De film is gemaakt middels een hybride 3D-techniek met stop-motion en visuele effecten. De voornaamste stemmen zijn toebedeeld aan namen als Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes en Brenda Vaccaro. Vanaf 26 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop.


In Kubo and the Two Strings leeft Kubo een rustig, normaal bestaan in een klein dorpje. Een geest uit het verleden zet Kubo's leven op zijn kop door een eeuwenoude ruzie op te rakelen. Het gevolg is dat Kubo achterna wordt gezeten door goden en monsters. Om te overleven moet hij op zoek naar een magisch harnas, ooit gedragen door zijn overleden vader, een legendarische samurai-krijger. Het bijhorende affiche, en een promotionele afbeelding:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair