Eerste beelden 'The Girl on the Train' en 'Neighbors 2'

Eerste beelden 'The Girl on the Train' en 'Neighbors 2'

Halfnaakte Seth Rogen en Emily Blunt in een... trein.

Jullie zullen het al gemerkt hebben: Entertainment Weekly heeft vele foto's in diens bezit gekregen waarop we een eerste blik zien van de nieuwste films die we volgend jaar kunnen bezichtigen, waaronder Batman v Superman: Dawn of Justice, Deadpool en X-Men: Apocalypse. Vandaag zijn er weer een aantal vrijgelaten, namelijk die van de thriller The Girl on the Train en de komedie Neighbors 2: Sorority Rising. Bekijk de afbeeldingen hieronder.

Op de foto's van The Girl on the Train zien we niet zo heel verrassend hoofdrolspeelster Emily Blunt in een trein en op het aangrenzende station. De boekverfilming, naar het gelijknamige schrijfwerk van Paula Hawkins, draait om ene depressieve Rachel. Ze is door haar man omgeruild voor zijn minnares, Anna. Om de dagen door te komen reist ze elke dag vergeefs met de trein, op hetzelfde tijdstip. Hierdoor vallen haar patronen op, zoals een stel dat elke dag op hun terras zit te ontbijten. Wanneer één van de twee, de vrouw, opeens verdwijnt, gaat Rachel op onderzoek uit.

Blunt wordt vergezeld door Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Luke Evans, Édgar Ramírez, Lisa Kudrow, Allison Janney en Justin Theroux. The Help-regisseur Tate Taylor is verantwoordelijk voor de realisatie. De thriller zal in 2016 uitkomen, op welke datum is nog niet bekend.





Van Neighbors 2: Sorority Rising is er maar één beeltenis bekend. We zien wel gelijk hoofdrolspelers Seth Rogen, Rose Byrne en Zac Efron in actie, zij het dat ze schaars gekleed zijn. Het vervolg op de eerste film uit 2014 wordt wederom geregisseerd door Nicholas Stoller. Aan zijn cast heeft hij o.a. Chloë Grace Moretz en Selena Gomez nieuw toegevoegd. Dave Franco en Carla Gallo zijn ook weer van de partij.



Het plot is nog vaag, maar we kunnen wel min of meer raden hoe het zal verlopen, afgaande op de voorheen vermeldde details. Mac en Kelly Radner (Rogen en Byrne) leven met hun nieuwgeborene eindelijk in vrede, nadat de studentenvereniging (die naast hen kwam wonen in deel één) verleden tijd is. De Radners hebben vrede gesloten met Teddy (Efron), die de oud-vereniging bestuurde, maar dat geldt niet voor de nieuwe groep vrouwelijke studenten die nu nieuw in het huis verblijven. Onder leiding van Morgan (Moretz) en Madison (Gomez) krijgen de Radners nogmaals te maken met luidruchtige buren. Om de strijd die komen zal tot een goed eind te brengen, schakelen ze de hulp van Teddy in. Mac en Kelly zien hun dochter liever niet opgroeien tot een doorgedraaide studente.

De komedie draait vanaf 12 mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair