Wanneer krijgen we Thanos weer te zien?

Wanneer krijgen we Thanos weer te zien?

In 'Guardians Of The Galaxy Vol.2' in ieder geval niet (veel).

In Guardians of the Galaxy had Thanos (Josh Brolin) een eerste echte rol in het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard krijgt de superschurk een alles bepaalde rol in de tweeluik Avengers: Infinity War (2018/2019). Tot die tijd krijgen we waarschijnlijk niet heel veel meer van hem te zien.

In gesprek met Empire sprak Kevin Feige kort over Guardians Of The Galaxy Vol.2 en Thanos. Als eerste zei hij iets over wat we van de Guardians zelf kunnen verwachten: "Er zijn in de comics veel verschillende incarnaties van de Guardians geweest gedurende de jaren. Tijdens de film krijgen we een blik op de aanvullingen op de personages."

Over het aandeel van Thanos in de film van James Gunn zei Feige: "Ik zou in die film niet te veel zoeken naar Thanos. De volgende keer dat we Thanos zien loopt hij niet aan te rommelen. Het zal zo zijn van 'Oh, dat is waarom ze de villain al 5 jaar teasen."

Uiteraard is de eerste Infinity War-film nog 2,5 jaar verwijderd van verschijning. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Thanos helemaal niet meer te zien is. Waarschijnlijk duikt hij op in de nodige after-credit scènes en eventueel in de intergalactische superheldenfilm Thor: Ragnarok (november 2017) of anders Black Panther (februari 2018), de twee MCU-titels vlak voor de release van Avengers: Infinity War - Part I, mei 2018.



NieuwsFilm

meest populair