Bekijk foto's Maz Kanata en Supreme Leader Snoke in 'Star Wars: The Force Awakens'

Bekijk foto's Maz Kanata en Supreme Leader Snoke in 'Star Wars: The Force Awakens'

En de film haalt in de VS Titanic in.

Entertainment Weekly heeft foto’s vrijgegeven van twee personages in Star Wars: The Force Awakens, waar lange tijd vrij geheimzinnig om gedaan is. Daarnaast kunnen we melden dat de film in de Verenigde Staten al Titanic ingehaald heeft en zomaar ook titelhouder Avatar in zou kunnen halen. Internationaal doet The Force Awakens het ook zo goed dat Titanic in zicht is.

Maar eerst de foto’s. Het betreft beelden van de personages Maz Kanata (Lupita Nyong’o) en Supreme Leader Snoke (Andy Serkis). Zij zijn lang geheim gehouden in de marketing rond de film, maar nu deze al dik twee weken in de bioscoop draait, zijn beelden van de twee vrijgegeven.









Dan de box office verdienste, waar we in een later bericht uitgebreider op in zullen gaan. De film staat nu in de Verenigde Staten op 686,4 miljoen dollar. Daarmee heeft deze Titanic ingehaald (dat 658,7 miljoen dollar ophaalde). Nu is ook Avatar in zicht, dat in totaal 760 miljoen dollar verdiende in de Verenigde Staten. The Force Awakens is nu verder internationaal, met zijn opbrengst van 1,390 miljard dollar de zevende best verdienende film ooit. Avengers: Age of Ultron (1,405 miljard dollar) zal snel sneuvelen en ook andere films in de toplijst lijken de kracht van de Force niet te kunnen weerstaan.

Of films als Titanic en Avatar wereldwijd ook ingehaald zullen worden is nog de vraag. Die staan beiden boven de 2 miljard dollar. Daar komt bij dat Star Wars binnenkort enkel nog in China opent, waar het naar verluidt niet al te populair is.



NieuwsFilm

meest populair