POLL: Nieuwe superhelden & villains in 2016

POLL: Nieuwe superhelden & villains in 2016

Er zijn veel complete nieuwe personages én een aantal herintroducties.

Over een paar weken gaat de superheld Deadpool zich opnieuw bewijzen op het witte doek nadat zijn eerdere optreden in X-Men Origins: Wolverine (2009) alles behalve positief positief werd ontvangen. In 2016 zien we nog een aantal herintroducties en uiteraard ook een aantal debuterende superhelden en villains. In deze POLL de vraag: Welke (her)introductie van onderstaande superhelden/villains vind jij het interessantst?

Herintroducties
Naast dat Ryan Reynolds in Deadpool voor een tweede keer invulling geeft aan Wade Wilson/Deadpool, zien we in Batman v Superman: Dawn of Justice Ben Affleck voor het eerst als Batman. Jesse Eisenberg geeft in dezelfde titel invulling aan het personage Lex Luthor.

Ook interessant worden de optredens van Tom Holland in Captain America: Civil War en Jared Leto in Suicide Squad. Holland is te zien als Spider-Man en Leto heeft de eer om The Joker te spelen.

Nieuwe superhelden
In Batman v Superman: Dawn of Justice krijgen we niemand minder dan Wonder Woman (Gal Godot) te zien. Ook Jason Momoa's Aquaman zal in Dawn of Justice debuteren. Captain America: Civil War onthult eveneens een geliefde held. Chadwick Boseman geeft invulling aan Black Panther.

X-Men: Apocalypse introduceert een flinke lading nieuwe en herkenbare personages. Hiervan is de nieuwkomers Apocalypse (Oscar Isaac) overduidelijk de opvallendste naam. In Suicide Squad geven Margot Robbie en Will Smith invulling aan respectievelijk Harley Quinn en Deadshot. Ook interessant is Benedict Cumberbatch als het titelpersonage in Doctor Strange.

Staat jouw favoriete personage er niet tussen? Geen paniek! Kies de optie 'Anders, namelijk...' en laat een reactie achter op de gebruikelijke plaats. Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair