Ben Affleck lijkt 'The Batman' te willen regisseren

Ben Affleck lijkt 'The Batman' te willen regisseren

De acteur/regisseur van The Town en Argo onder de indruk van de schaalgrootte van 'Batman v Superman'.

Er zijn ondertussen al heel wat berichten verschenen over de solo-film rond Ben Afflecks Batman die over zo'n twee maanden voor het eerst te zien is in Batman v Superman: Dawn of Justice. De acteur regisseerde zichzelf al in de goed ontvangen films The Town (2010) en Oscarwinnaar Argo (2012) en zijn naam werd eerder verbonden aan de regie van The Batman (onofficiële titel). Nu geeft hij aan er ook zelf veel zin in te hebben.

"Sinds ik ermee bezig ben, had ik mij niet kunnen inbeelden dat ik een film als deze zou kunnen of willen regisseren. Ik raakte geïnspireerd nadat ik met Batman v Superman-regisseur Zack Snyder samenwerkte en zag wat hij iedere dag deed. Ook om te zien met welke omvang hij het verhaal aan het vertellen was en wat hij kon doen met een dergelijk soort mythisch verhaal met een enorme grootte."

Mocht het zover komen dat Affleck één of meerdere Batman-films regisseert - er werd eerder gesproken over een trilogie - dan is dat vermoedelijk pas na zijn optreden in uiteraard Dawn of Justice (24 maart 2016) en zijn cameo in Suicide Squad (2016) en zijn rol in The Justice League Part One (2017) en The Justice League Part Two (2019).



NieuwsFilm

meest populair