Eerste blik op The Flash en Cyborg dankzij promofoto 'Justice League'

Eerste blik op The Flash en Cyborg dankzij promofoto 'Justice League'

En er is een logo voor de Wonder Woman film.

Om half drie vannacht (Nederlandse tijd) zendt de Amerikaanse televisiezender The CW een uitgebreide special uit rond de aankomende DC-films. Voordat het zover is, hebben we niet alleen een officieel logo van de Wonder Woman-film, maar ook een promoafbeelding van The Justice League. Die foto onthult ons de eerste blik op The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher).

Nu hoeft er van de zeven leden van de Justice League nog maar één onthuld (en gecast) te worden: de Green Lantern. Van alle andere leden is nu een episch beeld vrijgegeven: The Flash (Miller), Cyborg (Fisher), Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot) en Aquaman (Jason Momoa). In de special van vannacht worden nieuwe beelden getoond van Batman v Superman: Dawn of Justice, de eerste beelden van Wonder Woman en er komt een gloednieuwe trailer voor Suicide Squad.

Voordat het zover is zijn er echter alvast twee nieuwe beelden rond het DC filmuniversum. Hieronder kan je eerst de foto van de Justice League zien (de eerste film gaat op 12 november 2017 in première) en een beeld van Wonder Woman (vanaf 23 juni 2017 in de bioscoop). Wat vind jij van Cyborg en The Flash?

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/09cd337.jpg][/url]



Bekijk hier ook twee uitvergrote uitknipsels uit de foto's. Excuses voor de slechte kwaliteit, beter dan dit konden we ze niet maken. Mochten er nieuwe beelden vrijgegeven worden vandaag, updaten we dit bericht. Morgen hebben we uiteraard de beelden van de special!





NieuwsFilm

meest populair