Opnieuw prachtige trailer 'Kubo and the Two Strings'

LAIKA op weg naar nieuw hoogtepunt? Met stemmen van Matthew McConaughey & Charlize Theron.

Focus Features heeft de volledige trailer vrijgegeven van Kubo and the Two Strings, de eerstvolgende animatiefilm van LAIKA. De stemmen in de film, met een hybride 3D-techniek gecombineerd met stop-motion, worden opgeleverd door onder meer Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes en Brenda Vaccaro.

De vierde film van LAIKA, bekend van de titels Coraline (2009), ParaNorman (2012) en The Boxtrolls (2014), moet op 26 augustus in de Nederlandse (3D) bioscoop verschijnen. De regie ligt in handen van Travis Knight, het animatiehoofd van de eerdere LAIKI-titels.



In Kubo and the Two Strings maken we kennis met Kubo, een jongen die een rustig bestaan leeft in een klein dorpje. Een geest uit het verleden zet Kubo's leven echter op zijn kop. Er wordt namelijk een eeuwenoude ruzie opgerakeld. Goden en monsters hebben het vervolgens gemunt op Kubo. Om het gevecht aan te kunnen moet hij op zoek naar een magisch harnas, eerder gedragen door zijn overleden vader, een ooit zo gerespecteerde samurai-krijger.

Hieronder ook drie posters, van Kubo, Monkey en Beetle.







NieuwsFilm

meest populair