Algemeen

Nieuwe regisseur voor 'Playmobil: Robbers, Thieves & Rebels'

'Frozen'-animator Lino DiSalvo tracht van het Duitse speelgoed een succesvolle film te maken.

door Rik Timmer om 14:00 in Algemeen
ON Entertainment heeft een nieuwe persoon aangesteld die voor hen de eerste Playmobil-film van een trilogie moet regisseren. Voorheen stond Bob Persichetti (Puss in Boots) aan het roer, nu zal Lino DiSalvo de onderneming besturen. De animator heeft aan bekende titels gewerkt zoals Chicken Little, Bolt, Tangled en Frozen.

Tot op heden zijn details over het project nog altijd zeer schaars. We weten enkel dat de animatiefilm 75 miljoen dollar zal kosten om te maken en geanimeerd wordt door ON Animation Studios. Vorig jaar brachten zij het goed ontvangen The Little Prince uit. DiSalvo heeft aangegeven zich vereerd te voelen met de taak, zijn zoon zou helemaal weg zijn van de Duitse speelgoedlijn.

De eerste film in de serie zal Playmobil: Robbers, Thieves & Rebels heten en komt vermoedelijk eind 2017 uit in de bioscoop. Bestuurders van ON Entertainment gaven eerder al te kennen de concurrentie met de Lego-films aan te gaan. De plastic poppetjes stammen uit 1974, toen bracht Hans Beck ze op de markt. Er zijn wereldwijd zo'n 2.8 miljard Playmobil-figuurtjes verkocht.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair