Ryan Reynolds mogelijk in sci-fi 'Life' naast Rebecca Ferguson

Ryan Reynolds mogelijk in sci-fi 'Life' naast Rebecca Ferguson

Over een vruchtbare missie op mars die anders uitpakt dan gedacht.

Eind januari werd Mission: Impossible - Rogue Nation-actrice Rebecca Ferguson aan de sciencefictionfilm Life toegevoegd, van Daniel Espinosa. Nu doet de filmmaker beroep op iemand anders waarmee hij al eerder heeft samengewerkt: Ryan Reynolds (Safe House). Laatstgenoemde boekt momenteel veel succes met de goed onthaalde anti-superheldenfilm Deadpool. Volgens Deadline is Reynolds in gesprek om samen met Ferguson op te treden.

Life is nog lekker mysterieus. Er is enkel vrijgegeven dat het verhaal de bemanning van een internationaal ruimtestation volgt die naar Mars reist om monsters te nemen. Deze vertonen echter teken van leven en blijken intelligenter en gevaarlijker te zijn dan de crew had verwacht.

Mocht hij accepteren, wordt Reynolds niet enkel met Espinosa herenigd. Deadpool-scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick (Zombieland) hebben namelijk Life op papier gezet. Het project van Skydance Productions (Star Trek Beyond, Geostorm) wordt naar verluidt een onderneming op grote schaal. Men vermoedt dat Paramount de film zal uitbrengen.



NieuwsFilm

meest populair