Jason Bateman & Jennifer Aniston vieren een 'Office Christmas Party'

Jason Bateman & Jennifer Aniston vieren een 'Office Christmas Party'

Een feestje dat door de makers van 'Blades of Glory' wordt georganiseerd.

The Hollywood Reporter meldt dat DreamWorks Pictures bezig is met het opstellen van een kerstkomedie getiteld Office Christmas Party. De film wordt geregisseerd door Will Speck en Josh Gordon, zij maakten o.a. Blades of Glory en The Switch. Hoofdrolspelers uit de laatstgenoemde film zullen ook het kerstfeestje bijwonen, Jennifer Aniston en Jason Bateman. Zij worden overigens ook vergezeld door T.J. Miller (Deadpool) en Kate McKinnon (Ghostbusters reboot).

Het regisseursduo kwam al in 2010 met het idee bij DreamWorks aan. Sindsdien hebben vele schrijvers zich met het scenario bezig gehouden. De laatste versie is geschreven door het drietal Lee Eisenberg (Year One), Gene Stupnitsky (Bad Teacher) en Laura Solon. Een synopsis is er nog niet. Naar verluidt zullen de genoemde castleden met de chaos van een bedrijfsfeest dat uit de hand loopt om moeten gaan.

De opnames gaan deze lente van start in Atlanta. Paramount Pictures zal de film op 9 december uitbrengen in de Verenigde Staten. Entertainment One doet dat voor Nederland en België, een releasedatum is echter nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair