Diego Luna mogelijk in remake 'Flatliners'

Diego Luna mogelijk in remake 'Flatliners'

De cast van Niels Arden Opleyv bestaat momenteel enkel uit Ellen Page.

De Flatliners-remake krijgt stapsgewijs vorm. Een klein half jaartje terug kregen we te horen dat castlid nummer één gevonden was, Ellen Page. Nu heeft Niels Arden Oplev (Dead Man Down) mogelijk een volgende persoon gevonden, namelijk Rogue One's Diego Luna. De Mexicaanse acteur was de laatste paar jaren ook in Contraband en Elysium te zien.

Het verhaal volgt een groep medische studenten die met bijna-dood ervaringen experimenteren, waarbij verleden tragedies terugkeren in de vorm van nachtmerries en hallucinaties. De onheilspellende gevolgen brengen de levens van de studenten in gevaar.

Het origineel is gemaakt door Joel Schumacher. Zijn cast bestaat uit Kevin Bacon, Julia Roberts, Kiefer Sutherland, Oliver Platt en William Baldwin. Naar verluidt is het de bedoeling dat de cast in de remake internationaal wordt. Daarnaast zullen er drie vrouwen in de groep zitten en twee mannen. Het huidige scenario is geschreven door Ben Ripley (Source Code). De productie moet begin juli van kracht komen.



NieuwsFilm

meest populair