Sam Rockwell en Woody Harrelson in nieuwste Martin McDonagh

Sam Rockwell en Woody Harrelson in nieuwste Martin McDonagh

Misdaadfilm 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' met in de hoofdrol Frances McDormand.

De laatste film van regisseur Martin McDonagh stamt alweer uit 2012, op dit ogenblik is de filmmaker fanatiek bezig met de voorbereidingen van zijn volgende: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Vorig jaar werd er ook meteen een hoofdrolspeelster gevonden in Frances McDormand. De cast is zojuist uitgegroeid met twee andere bekende namen, namelijk Sam Rockwell en Woody Harrelson. De filmfan zal het opgevallen zijn: McDonagh werkte met de twee heren aan Seven Psychopaths.

Three Billboards vertelt het verhaal van een 50-jarige vrouw (McDormand) wier dochter vermoord is. Omdat de politie niet opschiet met de zaak gaat ze stampei veroorzaken, want de autoriteiten lijken het interessanter te vinden om zwarte mensen te teisteren.

McDonagh verzorgt zijn eigen scenario, het project wordt gefinancierd door Film4 (45 Years) en Fox Searchlight Pictures (The Last King of Scotland). Blueprint Pictures (In Bruges) produceert de onderneming, waarvan de opnames volgende maand zullen starten in North Carolina.



NieuwsFilm

meest populair