Michael Stuhlbarg in gesprek voor nieuwste Guillermo del Toro

Michael Stuhlbarg in gesprek voor nieuwste Guillermo del Toro

Een mysterieus project dat zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog.

Het was niet geheel verrassend toen Guillermo del Toro zijn volgende film Pacific Rim: Maelstrom opzij schoof wegens de complicaties die naar voren kwamen. Of dat een tijdelijke of een definitieve keuze is, zal de toekomst uitwijzen. Inmiddels heeft de regisseur zijn zinnen op iets anders gezet, een mysterieus project zonder naam. Een week geleden is Del Toro begonnen met het casten van zijn spelers, Octavia Spencer en Sally Hawkins werden al eerder gelinkt en nu is de eerste mannelijke naam gevallen: Michael Stuhlbarg (A Serious Man).

Over zijn rol of die van de dames is niets bekend, voor het plot geldt bijna hetzelfde. We weten enkel dat het verhaal in 1963 te Amerika zal afspelen ten tijde van de Koude Oorlog. De focus ligt echter op een mysterieuze en magische reis, die voortgedreven wordt door een liefdesverhaal.

De nog titelloze film wordt geproduceerd door Fox Searchlight Pictures (Birdman). Het scenario komt uit de pen van Del Toro zelf. Volgens diverse berichten is de regisseur druk bezig met het vullen van zijn cast, dus verwacht binnenkort nog meer berichten. Michael Stuhlbarg zullen we eind dit jaar zien in Marvel's Doctor Strange, waarin hij de rol van Nicodemus West speelt.



NieuwsFilm

meest populair