Kevin James gaat terug naar school in drama '44'

Kevin James gaat terug naar school in drama '44'

Een waar verhaal over footballer Joey Williams die zijn diploma toch nog besloot binnen te slepen.

Grappenmaker Kevin James (Here Comes the Boom, Pixels) gaat zich op de serieuze film 44 storten, dat heeft The Hollywood Reporter bekend gemaakt. Het zal een waargebeurd verhaal worden en diverse bronnen vergelijken het project met The Blind Side uit 2009.

James kruipt in de huid van Joey Williams, een 44-jarige vader uit Tennessee. Hij heeft vier kinderen en besluit terug naar de hoge school te keren om football te spelen en zijn diploma te behalen, een levensdroom van hem. Aangezien hij de oudste leerling ter plaatse is vangt hij vreemde blikken op. Het wordt daarnaast ongemakkelijker wanneer hij opeens met zijn zoon concurreert die op dezelfde universiteit zit.

Het script van 44 wordt opgesteld door Chris Parker, voorheen schreef hij de scenario's van Vampire in Brooklyn, Battle of the Year en het christelijke drama Heaven Is for Real. De producent van de laatstgenoemde film, DeVon Franklin, is ook bij 44 betrokken. Productiebedrijf Alcon Entertainment (Prisoners, Point Break) en filmstudio Warner Bros. zijn ook van de partij. Een regisseur is nog niet bevestigd.



NieuwsFilm

meest populair