Famke Janssen in Barack Obama-film 'Barry'

Famke Janssen in Barack Obama-film 'Barry'

Over de jongere jaren van de eerste Afrikaans-Amerikaanse president.

Regisseur Vikram Gandhi (Kumaré) heeft de cast van Barry uitgebreid met een Nederlandse naam: Famke Janssen (X-Men). Het project werd een tijdje geleden aangekondigd en verkent de jongere jaren van Barack Obama. De president wordt belichaamd door nieuwkomer Devon Terrell. Andere rollen zijn er voor Anya Taylor-Joy (The Witch), Ellar Coltrane (Boyhood) en Jason Mitchell (Kong: Skull Island).

We volgen Obama gedurende zijn schooljaren in New York, hoe hij belangrijke banden schept met mensen die later van pas komen tijdens zijn politieke carrière. Janssen speelt in het onafhankelijke drama de moeder van Taylor-Joy, een intelligente en eigenwijze persoon.

Het scenario is verzorgd door Adam Mansbach (kinderboek voor volwassenen: Go the Fuck to Sleep). Barry is een productie van Black Bear Pictures (Suburbicon) en Cinetic Media (The Bling Ring). Famke Janssen is de laatste tijd in veel tv-werk te zien, zoals Hemlock Grove en How to Get Away with Murder. NBC kondigde pas geleden een spin-off aan van hun succesvolle serie The Blacklist. Janssen zal in een hoofdrol te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair