[UPDATE] Elton John in 'Kingsman: The Golden Circle'?

[UPDATE] Elton John in 'Kingsman: The Golden Circle'?

Channing Tatum werpt zich in het spionageleven!

Volgens The Hollywood Reporter voert Sir Elton John gesprekken om plaats te nemen in de cast van Kingsman: The Golden Circle, het vervolg op de succesvolle spionage/actiefilm Kingsman: The Secret Service uit 2014. Momenteel is het nog onbekend om welke rol het zou gaan, wie weet gaat het enkel om een cameo. Taron Egerton en Mark Strong zijn wederom van de partij als Eggsy en Merlin. Er is ook een kans dat Colin Firth's Galahad terugkeert.

In het vervolg, dat geschreven wordt door regisseur Matthew Vaughn en Jane Goldman (X-Men: Days of Future Past), wordt het hoofdkwartier van de Kingsman middels een aanslag tot de grond toe klein gemaakt. Eggsy en Merlin besluiten daaropvolgend naar de Amerikaanse tegenhanger van de Kingsman te reizen, Statesman. Daar aan het hoofd staan Jack Daniels (Pedro Pascal) en Ginger (Halle Berry). Samen moeten zij de kwaadaardige Poppy (Julianne Moore) zien te stoppen.

Sophie Cookson en Edward Holcroft, die in het origineel zaten, treden ook op. The Golden Circle wordt door Marv Films (Kick-Ass) geproduceerd. De opnames gaan binnenkort in Londen beginnen, Vaughn neemt wederom plaats in de regiestoel. De film moet vanaf juni 2017 in onze zalen draaien.

Update: Via Twitter heeft Channing Tatum aangekondigd zijn opwachting te maken in de nieuwste film van Matthew Vaughn. Wie hij zal spelen verklapt de acteur nog niet.




NieuwsFilm

meest populair