Jon Favreau terug naar Marvel filmuniversum

Jon Favreau terug naar Marvel filmuniversum

En Samuel L. Jackson speelt pas in Infinity War weer Nick Fury.

Iron Man en Iron Man 2-regisseur Jon Favreau keert terug naar het Marvel filmuniversum. Hij gaat Joe en Anthony Russo helpen met het produceren van de Avengers: Infinity War-films. Favreau is door Marvel wederom aangetrokken als uitvoerend producent. Verder hebben we nog een mooi nieuwtje rond een van de castleden van de film.

Niet alleen Favreau keert als oudgediende van Marvel terug, maar ook Samuel L. Jackson is nog eens te zien. Hij vertelde tegenover Fandango dat Nick Fury pas in Infinity War weer te zien is. ”Ik geloof dat ik in Avengers 3 en 4 zit, maar niet in Civil War,” aldus Jackson. Hij zal dus pas in de zomer van 2018 weer te zien zijn als Nick Fury en niet in films als Thor: Ragnarok of Doctor Strange spelen.

Dan de nieuwe rol van Favreau. Hij onthulde tegenover Digital Spy terug te keren naar Marvel. ”Ik ga de Avengers-films samen met de Russo-broers produceren en daar kijk ik heel erg naar uit,” aldus Favreau. Hij blijkt ”altijd gekeken” te hebben naar de mogelijkheden om met Marvel samen te werken. Nu hij even geen regieproject heeft (afgezien van het vervolg op The Jungle Book), heeft hij ”vrije handen” en kan hij weer met de studio samenwerken.

De eerste van twee Infinity War-films gaat op 3 mei 2018 in première.

NieuwsFilm

meest populair