Trailer teasers voor 'Jason Bourne'

Trailer teasers voor 'Jason Bourne'

Zijn geheugen is terug, maar alle antwoorden heeft Bourne nog niet.

Aankomende donderdag verschijnt de volledige trailer voor Jason Bourne, de vierde Bourne-film met Matt Damon in de titelrol. Hieronder zie je twee teasers voor de trailer die volgt op de eerdere Super Bowl spot van afgelopen februari.

De eerdere Bourne-films zijn The Bourne Identity (2002), The Bourne Supremacy (2004) en The Bourne Ultimatum (2007). In 2012 verscheen spin-off The Bourne Legacy. De vier films haalden ruim $1,2 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa. Ultimatum wist met bijna $450 miljoen het hoogst te noteren. Paul Greengrass' Jason Bourne speelt vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.





In Jason Bourne is jaren geleden dat Jason Bourne (Damon) van de radar is verdwenen. De dodelijkste voormalige CIA-agent stapt echter uit zijn schaduw. In een post-Snowden tijdperk reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Want hij heeft weliswaar zijn geheugen terug, maar er zijn nog altijd vragen over zijn verleden die beantwoord moeten worden. Naast Damon zijn er in Bourne 5 ook rollen voor Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel, Julia Stiles en Riz Ahmed. Hieronder de eerdere Super Bowl spot:



NieuwsFilm

meest populair