Geen 67 hoofdpersonen in 'Avengers: Infinity War'

Maar wel eentje die we nog niet zoveel gezien hebben.

We hebben een reeks verschillende geluiden gehoord rond Avengers: Infinity War, het epische tweeluik dat als afsluiter moet dienen van de eerste reeks Marvel-films. Tegenover de Huffington Post vertelden scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely over de film. Het blijkt dat er geen 67 hoofdpersonen in zitten, zoals Joe Russo ooit vertelde.

Russo vertelde eerder dit jaar dat het gigantische verhaal ”een bord met 67 personages erop” had. Maar die blijken niet allemaal in de film te komen. ”Dat getal komt voort uit de telling van wie er allemaal al geïntroduceerd zijn,” legde Markus uit. ”Als je alle personages uit eerdere Marvel-films optelt, kom je op iets meer dan 60 personages uit, afgezien van alle nieuwelingen die je zou kunnen introduceren.”

McFeely voegde daaraan toe: ”We hadden ons kantoor volgehangen met kaarten van iedereen die nog leeft en beschikbaar is, en toen kwamen de [Russo] broers binnen en zij waren stomverbaasd. Dat wil echter niet zeggen dat iedereen [in de film zit], weet je, er hoeven geen 67 hoofdpersonen in te zitten.”

Eén personage dat zeker een hoofdrol gaat spelen is Josh Brolins Thanos. Hij had eerder cameo’s in The Avengers, Guardians of the Galaxy en Avengers: Age of Ultron. ”Hij is nooit eerder een hoofdpersoon geweest, dus veel schermtijd geven aan Thanos is belangrijk en erg leuk,” vertelde McFeely.

”Er is een aspect dat mensen weten wat er komen gaat, dus de uitdaging is voor ons om te kijken hoe we hiermee omgaan. Maar hij is tot nu toe nauwelijks te zien geweest. Tot nu toe zit hij op ongeveer 20 seconden schermtijd,” voegde Markus daaraan toe. Dat zal dus veranderen met de Infinity War-films, waarvan de eerste op 3 mei 2018 in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair