Zingende dieren in officiële trailer animatiefilm 'Sing'

Zingende dieren in officiële trailer animatiefilm 'Sing'

Reese Witherspoon, Seth MacFarlane en Taron Egerton pogen een zangwedstrijd te winnen.

Het duurt nog even voordat Sing uitkomt (14 december), maar om de pijn te verlichten heeft Universal Pictures een nieuwe en langere trailer van de animatiefilm vrijgegeven. Sing is een creatie van Despicable Me-makers Illumination Entertainment. Voor hun nieuwste film hebben ze een aardige sterrencast bijeen verzameld. We zullen o.a. de volgende acteurs horen: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Taron Egerton, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, Tori Kelly, John C. Reilly, Nick Kroll, Leslie Jones en Nick Offerman. Garth Jenning schreef en regisseerde.

Om zijn theater te redden organiseert koala Buster Moon (McConaughey) een zangwedstrijd om geld op te brengen. Het evenement trekt vijf deelnemers aan die talent en gevoel voor muziek lijken te hebben: een kleine witte arrogante muis (MacFarlane), een Afrikaanse olifant met plankenkoorts (Kelly), moeder Rosita het varken (Witherspoon), een criminele gorilla die het juiste pad op wil gaan (Egerton) en punk-rock stekelvarken Ash (Johansson).



Filmkijkers die van schurk Gru en zijn Minions genieten zullen overigens in de toekomst een tweede vervolg zien in de vorm van Despicable Me 3. In augustus komt ook nog een ander animatiespektakel van Illumination Entertainment uit, namelijk The Secret Life of Pets.

NieuwsFilm

meest populair