Héél véél  Dwayne Johnson-films tot 2020

Héél véél Dwayne Johnson-films tot 2020

Komende vier jaar misschien wel 20 films met The Rock.

Met vijftien grote films sinds 2010 is Dwayne Johnson niet van het witte doek te slaan. Ook komende jaren staan er heel wat films met The Rock op het programma. Hieronder een overzicht van wat we kunnen verwachten. De fan van de spierbundel zal tevreden zijn.

Dit jaar stilte voor de storm


Naast zijn werk aan de tv-serie Ballers en zijn doorlopende betrokkenheid bij WWE Monday Night RAW zien we Johnson binnenkort - samen met met komiek Kevin Hart - in Rawson Marshall Thurbers actiekomedie Central Intelligence. The Rocks stem keert vervolgens eind dit jaar terug in de grote Walt Disney animatiefilm Moana.

2017 wordt groots

De eerste film in 2017 zal het FF-vervolg Fast & Furious 8 zijn. The Rock maakt al sinds Fast Five (2011) deel uit van de franchise, waarin hij de stevige bijrol als DSS agent Luke Hobbs speelt. Niet veel later zal hij in Baywatch in de huid stappen van strandwacht Mitch Buchannon, het personage dat in de gelijknamige tv-serie werd gespeeld door David Hasselhoff. Daarna is het tijd voor de remake Jumanji, de film waarin wijlen Robin Williams de harten stal. In die film zijn ook Tom Holland, Jack Black en Kevin Hart te zien. Een vierde titel lijkt Journey 3: From the Earth to the Moon te zijn. Deze staat nog steeds gepland voor de zomer van 2017.

Overige geplande films

In november 2018 moet Journey to the Center of the Earth 4 verschijnen en voor 2019 staat de DC-film Shazam! gepland. In de laatste moet hij de rol vervullen van Black Adam. In 2019 zien we hem hoogstwaarschijnlijk ook terug in Fast & Furious 9 en voor 2021 staat het afsluitende Fast & Furious 10 gepland. Ook zijn er nog steeds geruchten over de spin-off Hobbs.

Als we vervolgens kijken wat er nog meer op de agenda staat, dan lijkt het erop dat we tot en met 2020 ieder jaar minimaal vier tot vijf films met Johnson te zien krijgen:

- Eerste Ludlum-film The Janson Directive (onderdeel van een trilogie)
- Vervolgfilm San Andreas 2
- Gameverfilming Rampage
- Disney-attractiefilm Jungle Cruise
- Actiefilm Skyscraper
- Remake Big Trouble in Little China
- Remake Doc Savage

NieuwsFilm

meest populair