Algemeen

'Guardians' en 'Avengers' crossover in 'Avengers: Infinity War'!

En wat hebben de Russo's te vertellen over Avengers 4 en de toekomst van het Marvel filmuniversum?

door Jim Pedd om 20:00 in Algemeen
Er is een toffe aankondiging voor fans van Marvels Filmuniversum. Acteur Vin Diesel sprak tijdens een fansessie op Facebook over Joe en Anthony Russo's Avengers: Infinity War en onthulde dat de Guardians of the Galaxy in die film voor zullen komen! Ook is er wat informatie over de titel van de vierde Avengers-film en zijn er weer wat nieuwe details over Phase 4.

Guardians & Avengers

"De Guardians zullen voorkomen in Avengers: Infinity War," vertelde Diesel terwijl hij het had over zijn tijd bij Marvel. "En dat wordt ontzettend spannend." De acteur gaf verder geen details over de rol van de helden in de film, maar het valt redelijkerwijs aan te nemen dat de Guardians cruciaal zijn in de strijd tegen de intergalactische schurk Thanos (Josh Brolin).

Voordat de Guardians te zien zijn in Infinity War, krijgen ze natuurlijk eerst nog een eigen vervolg. Die zal in mei 2017 in première gaan en het mysterie van Peter Quills (Chris Pratt) vader onthullen. Het team, dat als die film begint bestaat uit Peter, Gamora (Zoe Saldana), Rocket Raccoon (Bradley Cooper), Groot (Diesel) en Drax the Destroyer (Dave Bautista), krijgt in de tweede film van regisseur James Gunn hulp van Mantis (Pom Klementieff).

Titel Vierde Avengers

Cinema Blend sprak ondertussen met de Russo's en kreeg wat uitleg over waarom alleen de eerste van hun twee Avengers-films de Infinity War-titel krijgt. "We wilden dat de film anders en onderscheidend zou worden, snap je?" vertelde Russo. "Er vindt zeker wat kruisbestuiving plaats, tussen personages en wat verhaallijnen, maar de eerste film is heel duidelijk Avengers: Infinity War en de tweede... dat onthullen we te zijner tijd, maar dat zal nog even duren."

Einde en nieuw begin Marvel filmuniversum

De broers Russo praatten ook met IGN over de films. Volgens hen vormen ze niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin als het aankomt op Marvels filmuniversum. "Ik kan niet teveel details geven, maar de twee films zijn bedoeld als culminatie van alles wat er gebeurd is in het MCU sinds de eerste Iron Man-film. Daarom zullen de films het einde van bepaalde dingen inluiden en op sommige manieren het begin van andere zaken vormen."

Vermoedelijk refereren ze daarmee naar de samenstelling van de Avengers. Op dit moment zijn er al de helden Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson), War Machine (Don Cheadle), Spider-Man (Tom Holland), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Ant-Man (Paul Rudd), Black Panther (Chadwick Boseman) en Falcon (Anthony Mackie). Ook zullen de komende tijd in Marvel-films nog helden als Wasp (Evangeline Lilly), Captain Marvel (Brie Larson) en Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) geïntroduceerd worden. Kortom: het wordt druk in de volgende Avengers-film en er is genoeg ruimte om in Phase 4 verder te gaan met een nieuw heldenteam.

De productie van de twee films gaat in november van start. De opnames vinden back-to-back plaats. De scenario's zijn verder geschreven door Christopher Markus en Stephen McFeely en de opnames vinden geheel met IMAX-camera's plaats. De eerste staat gepland voor een release op 3 mei 2018, het vervolg voor 2 mei 2019.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

actionfan

Avatar

Het mischien niet de goede plek maar kan iemand mij helpen?
Ik heb al 2 keer een review geschreven maar hij slaat niet op
Ik kom er maar niet achter dus weet iemand wat ik moet doen?

Jim

Avatar

@Actionfan: ik speel 'm door!

Ed Crane

Avatar

Guardians in Infinity Wars, wat een verrassing...

Martinski

Avatar

Ik ben toch benieuwd hoe ze al die personages in 1 film gaan steken. Sommige personages zullen amper een woord zeggen.

centr1no

Avatar

@ Martinski
Dat hoeft toch ook eigenlijk niet.
En het zal wel meevallen ook.
In Civil War hadden een aantal personages ook maar weinig screen time maar wel dusdanig dat ze onmiskenbaar in de film aanwezig waren.
In Infinity War hoeft ook geen enkel personage nog zijn levensverhaal te vertellen. Je kent ze.

NieuwsFilm