Woedende Watanabe in spannende trailer 'Rage'

Woedende Watanabe in spannende trailer 'Rage'

Heb jij iemand vermoord?

Nadat ze al eerder samenwerkten aan de Japanse remake van Clint Eastwoords Unforgiven, vormden regisseur Sang-il Lee (Hula Girls) en acteur Ken Watanabe (Inception, Batman Begins, Letters from Iwo Jima) opnieuw een team en maakten het moordmysterie Rage (Ikari).

Rage zal op het filmfestival van Toronto in wereldpremière gaan en is daarom nu van Engels ondertitelde trailer voorzien. Inclusief de tagline "Did you kill someone". Het is interessant hoe Ken Watanabe erin slaagt dit soort films te combineren met zijn carrière in Hollywood, waar hij ook nog steeds actief is: komend jaar is hij bijvoorbeeld te zien in Transformers: The Last Knight.

Rage gaat over een onopgeloste moord die drie schijnbaar ongerelateerde verhalen in drie Japanse steden aan elkaar verbindt. Ken Watanabe is het is de grote naam maar eigenlijk is het ensemblefilm met onder andere Kenichi Matsuyama, Aoi Miyazaki, Satoshi Tsumabuki, Go Ayano, Suzu Hirose (Our Little Sister) en Mirai Moriyama. De film is gebaseerd op een boek van Shuichi Yoshida, wiens werk ook Sang-il Lee's eerdere film Villain inspireerde. Na de wereldpremière in Toronto komt de film in Japan in september uit. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair