Stan Lee bevestigt cameo's in nog drie Marvel-films

Stan Lee bevestigt cameo's in nog drie Marvel-films

En onthult meteen zijn minst favoriete Marvel-personage in de films.

De afgelopen jaren kwamen er heel wat films uit, gebaseerd op Marvel Comics, met een cameo voor Stan Lee. Hij zit in bijna elke Marvel-film die tot nu toe verscheen. Tijdens een panel op de Canadese Fan Expo, vertelde de 93-jarige comic-legende dat hij cameo's heeft in nog minstens drie Marvel-films. Daarnaast onthulde hij zijn minst favoriete Marvel-personage tot nu toe.

Eerst echter de cameo's. Lee bevestigde tegenover ComicBook cameo's te hebben opgenomen voor Guardians of the Galaxy Vol. 2, Spider-Man: Homecoming en Doctor Strange. Toen hem gevraagd werd of hij zelf zijn rollen kiest, antwoordde hij daar als volgt op: "Oh nee, nee, dat beslissen zij. Als ik mocht beslissen, had ik minstens een rol van een half uur. Ze geven me steeds maar een paar seconden, bang dat ik meer aandacht trek dan de sterren. Je weet hoe dat gaat."

Daarnaast ging Lee bij CBR in op zijn minst favoriete Marvel-personage. Dat blijkt Julian McMahons Doctor Doom in Fantastic Four (2005) te zijn. "Ik was een beetje teleurgesteld in de eerste Fantastic Four, omdat ik de manier waarop Doctor Doom weergegeven werd niet zo interessant vond. Afgezien daarvan vond ik het een geweldige film. En de acteurs waren geweldig. Ik geloof dat ze de geest en bedoeling van al die personages wisten te vangen en ben er blij mee hoe het allemaal eruit is komen te zien."



NieuwsFilm

meest populair