Marlon Wayans gaat met de billen bloot in 'Naked'

Marlon Wayans gaat met de billen bloot in 'Naked'

Naar de Zweedse komedie 'Naken' uit 2000.

Samen met Todd Garner (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse) en Rick Alvarez (Dance Flick) gaat Marlon Wayans de Zweedse romantische komedie Naken remaken. De film, gemaakt door regisseurs Mårten Knutsson en Torkel Knutsson, kwam zestien jaar geleden uit en bevat overeenkomsten met Groundhog Day.

Rob Anderson (Wayans) is een onverantwoordelijke man die niet bereid is om op te groeien, zelfs niet met zijn trouwdag in het verschiet. De avond voor de grote dag drinkt hij zoveel dat hij het bewustzijn verliest. Als grap trekken Rob's vrienden zijn kleren uit en laten hem achter in een lift. Een paar uur voor de trouwerij wordt Rob weer wakker. Wat hij vanaf dat punt meemaakt wordt alsmaar erger, aangezien hij continue opnieuw poedelnaakt in de lift wakker wordt. Gedoemd om zijn dieptepunt te herleven.

Naked wordt Michael Tiddes' vierde film met Wayans in de hoofdrol. Eerder maakten ze samen de twee A Haunted House-films en de Fifty Shades of Grey-parodie Fifty Shades of Black. Cory Koller (How to Lose a Guy in 10 Days) is verantwoordelijk voor het schrijfwerk van Naked. De camera's gaan aankomende herfst draaien.



NieuwsFilm

meest populair