'G.I. Joe 3' wacht op gaatje Dwayne Johnson

'G.I. Joe 3' wacht op gaatje Dwayne Johnson

Dan wordt het lang wachten...

In 2009 moest het $175 miljoen kostende G.I. Joe: Rise of Cobra een aftrap geven aan een nieuwe langdurige filmfranchise. De opbrengst aan de kassa bleek met $300 miljoen echter erg mager. In 2013 verscheen er met G.I. Joe: Retaliation toch een tweede deel. Met een productiebudget van $130 miljoen werd er een betere $376 miljoen opgehaald. Het succes is waarschijnlijk te danken aan de betrokkenheid van met name Dwayne "The Rock" Johnson.

G.I. Joe 3 werd al snel aangekondigd voor 2016 en regisseur D.J. Caruso (Disturbia) staat nog in de boeken om de vervolgfilm gaan regisseren. Toch is de film er nog niet. Acteur Byung-hun Lee (The Magnificent Seven), die in de films Storm Shadow speelt, sprak tijdens TIFF over de vertraging:

"Ik heb van de studio begrepen dat er een mogelijkheid bestaat om de derde te maken, maar ik denk dat ze nog wachten op een gaatje in de agenda's van de acteurs, met name Dwayne Johnson."

Een paar maanden geleden wierpen we nog een blik op de films waarin Johnson te zien zal zijn tot 2020. En dat zijn er héél véél, met Fast & Furious 8, Baywatch, Jumanji, Shazam!, San Andreas 2, The Janson Directive en Big Trouble in Little China als de bekendere titels.



NieuwsFilm

meest populair