'Fifty Shades Darker'-trailer beter bekeken dan die van 'Star Wars: The Force Awakens'

'Fifty Shades Darker'-trailer beter bekeken dan die van 'Star Wars: The Force Awakens'

In 24 uur tijd keken maar liefst 112 miljoen mensen naar de eerste beelden.

Er werd zo naar Star Wars: The Force Awakens uitgekeken, dat de eerste beelden daarvan binnen 24 uur maar liefst 88 miljoen keer bekeken werden. Dat is ongelofelijk veel, maar het record werd verbeterd door Beauty and the Beast, dat in hetzelfde tijdsbestek 91,8 miljoen kijkers trok. Allebei die getallen verbleken bij de prestatie van Fifty Shades Darker.

De trailer voor het vervolg op Fifty Shades of Grey werd namelijk 112 miljoen keer bekeken in slechts 24 uur tijd. 39 miljoen van die views komen uit de Verenigde Staten en de rest uit andere delen van de wereld. Het is nu natuurlijkhopen voor filmstudio Universal Studios dat die getallen een indicatie zijn voor de box office prestaties.

Grey deed het namelijk nog goed aan de box office en verdiende wereldwijd 570 miljoen dollar. Dat was genoeg reden om dit vervolg met wederom Dakota Johnson en Jamie Dornan in de hoofdrollen te maken. En gezien de kijkersaantallen van de eerste trailer, kijken mensen ernaar uit.

In dit vervolg gaat de seksuele ontdekkingstocht van Anastasia Steele door de kinky wereld van miljardair Christian Gray vrolijk verder. Vanaf 9 februari in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair