Ben Affleck voelt druk rond 'Batman'

Ben Affleck voelt druk rond 'Batman'

Het is een film waaraan alles absoluut goed moet zijn.

Acteur Ben Affleck lijkt flink wat druk te voelen als het aankomt op zijn Batman-film. Niet alleen speelt hij daarin de hoofdrol, de acteur zal de film ook schrijven en regisseren. Kortom: de verwachtingen zijn hooggespannen. Affleck liet in de zomer daarom al eens blijken pas te willen filmen op het moment dat hij helemaal tevreden is met het script. Daarover geeft hij nu een kleine update.

"Afgelopen nacht heb ik aan het scenario gewerkt," vertelde Affleck tijdens een interview met IGN. "Ik zit nu helemaal in de 'probeer het helemaal goed te maken' modus. Het is niet bepaald een film die stilletjes kan mislukken. Je moet echt zeker weten dat je iets goeds hebt, voordat je hiermee verder kan."

De druk zal natuurlijk extra groot zijn na de forse kritiek die er was op Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice en David Ayers Suicide Squad. De vraag is dus ook of de film inderdaad al komende lente opgenomen wordt, zoals acteur Joe Magniello onlangs nog beweerde.

Warner Bros. heeft verder aangegeven dat de film over ongeveer achttien maanden in de bioscoop moet gaan draaien. Een releasedatum is echter nog niet geprikt. Fans zullen in elk geval blij zijn met de kleine update van Affleck. De eerstvolgende keer dat we Batfleck op het witte doek kunnen zien, is op 16 november, in Justice League.



NieuwsFilm

meest populair