Topher Grace in David Robert Mitchell's film noir/thriller 'Under the Silver Lake'

Topher Grace in David Robert Mitchell's film noir/thriller 'Under the Silver Lake'

De cast bestaat al uit Andrew Garfield en Dakota Johnson.

It Follows-regisseur David Robert Mitchell werkt al een tijdje aan zijn nieuwste project, dat omschreven wordt als een film noir/thriller. De titel luidt Under the Silver Lake en een tijdje geleden tekenden Andrew Garfield en Dakota Johnson voor een hoofdrol. Nu is Topher Grace (War Machine) aan de cast toegevoegd.

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. We volgen een man (Garfield) die in de ban raakt van de vreemde moord op een miljardair. Hij ontdekt een link tussen de misdaad en een serie gedode honden. De sporen die hij volgt leiden de man naar de muziekwereld van onafhankelijke bands. Grace speelt de vriend van Garfield, die hem helpt met het onderzoeken van verdwenen vrouwen.

David Robert Mitchell filmt naar een scenario dat hijzelf heeft geschreven. De productie is aan het einde van de zomer begonnen. Wanneer Under the Silver Lake uitkomt is nog een vraag. Grace plaatste pas geleden een punt achter de opnames van War Machine, waarin hij naast Brad Pitt speelt. De eerstvolgende films van Garfield en Johnson zijn Hacksaw Ridge en Fifty Shades Darker.

NieuwsFilm

meest populair